Om os

Vi er et Sydfynsk familiedrevet mikrobryggeri beliggende i Vindeby på idylliske Tåsinge. Her brygger vi øl og økologiske limonader, hvor kvalitet og kærlighed til håndværket er nøgleord.  

I maj 2018 åbnede vi vores livsværk op for omverdenen efter et halvt års hårdt arbejde med totalrenovering af et nedslidt autoværksted. Stedet havde stået tomt i over 10 år og bar præg af tidens tand.  Men med hjælp fra venner, familie og hele lokalsamfundet blev drømmen til virkelighed.

Susanne & Bo Abelgren Ehlers

Butik med fynske specialiteter

Side om side med vores egne øl og limonader finder du her lækre fynske specialiteter i form af chokolade, kaffe, lakrids, marmelade og meget andet. I butikken finder du også Susanne, som er den store kreatør bag indretningen og vareudvalget. 

Det gode håndværk

Hos os er kvalitet et nøgleord. Vi brygger øl efter gamle autentiske traditioner uden tilsætningsstoffer eller pasteurisering. 

Alternativt og traditionelt

Vi er eksperimenterende uden at være ekstreme i vores brygning, hvor der er tænkt over hver en detalje. Det samme gælder for vores etiketter og den grafiske stil, som er designet af en af landets bedste grafitti-malere, der hvert år udsmykker bryghuset i selskab med vennerne fra København.

Bliv støttemedlem

Siden den første klat maling blev sat på de gamle vægge i det nedslidte autoværksted, hvor vi nu har bryggeri, har støtten til vores livsdrøm været overvældende. Særligt lokalbefolkingen på Tåsinge og det øvrige Sydfyn har været en uundværlig opbakning – både som hjælpende hænder til det praktiske og som kunder. Mange har benyttet sig af muligheden for at vise deres støtte ved at blive støttemedlem. Det er muligt for alle og koster 1000 kr. som engangsbeløb, hvor vi til gengæld giver særligt gode priser på vores økologiske øl og limonader. Som støttemedlem af Svendborgsund Bryghus får du:

– Medlemskort med eget navn
– 20% på alle øl og limonader
– 2 stk. Svendborgsund Bryghus glas