Om os

Vi er et Sydfynsk familiedrevet mikrobryggeri beliggende i Vindeby på idylliske Tåsinge. Her brygger vi øl og økologiske limonader, hvor kvalitet og kærlighed til håndværket er nøgleord.  

I maj 2018 åbnede vi vores livsværk op for omverdenen efter et halvt års hårdt arbejde med totalrenovering af et nedslidt autoværksted. Stedet havde stået tomt i over 10 år og bar præg af tidens tand.  Men med hjælp fra venner, familie og hele lokalsamfundet blev drømmen til virkelighed.

Susanne & Bo Abelgren Ehlers

Butik med fynske specialiteter

Side om side med vores egne øl og limonader finder du her lækre fynske specialiteter i form af chokolade, kaffe, lakrids, marmelade og meget andet. I butikken finder du også Susanne, som er den store kreatør bag indretningen og vareudvalget. 

Det gode håndværk

Hos os er kvalitet et nøgleord. Her brygger Bo Abelgren Ehlers øl efter gamle autentiske traditioner uden tilsætningsstoffer eller pasteurisering. 

Alternativt og traditionelt

Vi er eksperimenterende uden at være ekstreme i vores brygning, hvor der er tænkt over hver en detalje. Det samme gælder for vores etiketter og den grafiske stil, som er designet af en af landets bedste grafitti-malere, nemlig Asger Vigen Jørgensen, der hvert år udsmykker bryghuset i selskab med vennerne fra København.