Om os

Svendborgsund Bryghus er et Sydfynsk familiedrevet mikrobryggeri beliggende i Vindeby på idylliske Tåsinge. Her brygger Susanne og Bo Abelgren Ehlers øl og økologiske limonader.  

I den lille butik finder du særligt udvalgte fynske specialiteter, som alle er produceret med kærlighed til håndværket.  

Bliv støttemedlem

Siden den første klat maling blev sat på de gamle vægge i det nedslidte autoværksted, hvor vi nu har bryggeri, har støtten til vores livsdrøm været overvældende. Særligt lokalbefolkingen på Tåsinge og det øvrige Sydfyn har været en uundværlig opbakning – både som hjælpende hænder til det praktiske og som kunder. Mange har benyttet sig af muligheden for at vise deres støtte ved at blive støttemedlem. Det er muligt for alle og koster 1000 kr. som engangsbeløb, hvor vi til gengæld giver særligt gode priser på vores økologiske øl og limonader. Som støttemedlem af Svendborgsund Bryghus får du:

– Medlemskort med eget navn
– 20% på alle øl og limonader
– 2 stk. Svendborgsund Bryghus glas

Butik med fynske specialiteter

Side om side med vores egne øl og limonader finder du her lækre fynske specialiteter i form af chokolade, kaffe, lakrids, marmelade og meget andet. I butikken finder du også Susanne, som er den store kreatør bag indretningen og vareudvalget. 

Det gode håndværk

Hos os er kvalitet et nøgleord. Vi brygger øl efter gamle autentiske traditioner uden tilsætningsstoffer eller pasteurisering. 

Alternativt og traditionelt

Det lyder umiddelbart modstridende, men hos os er vi skabt af begge begreber. Mens vi sværger til de gamle dyder i ølbrygningen er vi samtidigt eksperimenterende på andre fronter. Vores etiketter og grafiske stil er f.eks. designet af en af landets bedste grafitti-malere, som også har udsmykket bryghuset i selskab med vennerne fra København.