Sol Over Sundet (øko) 4,9%

En lys overgæret øl med hvedemalt og frisk hyldeblomst fra økologisk plantage nær Vester Skerninge. Meget frisk øl med høj ”drinkability”. Super god som fadøl eller fra flaske i solen.
Til maden: Egner sig særlig godt som velkomstøl eller til forretten.

Køb her

Det gode menneske (øko) 5,6%

Blød og fyldig øl af stilarten Blonde. Gylden i farven og med lækre frugtige noter fra gæren.
Til maden: God til milde og ikke alt for krydrede retter.

Køb her

Skarø 5,0%

Frisk og let drikkelig Pale Ale med noter af citrusfrugter.
Ikke så bitter som en IPA. Humlet med den amerikanske Citra humle.
Til maden: God til forretter, sushi eller lyst kød. Mere duft og mere citrussmag end Sundbajeren.

Køb her

Pale Ale 5,4%

Frisk og blomsteragtig øl med noter af tropisk frugt. Let drikkelig Pale Ale. Ikke så bitter som en India Pale Ale. Tørhumlet med Mosaic humle.
Til maden: God til forretter, sushi eller lyst kød. Mere duft og smag en Sundbajeren.

Køb her

Sundbajeren 4,6%

En klassisk lys, undergæret og Tjekkisk inspireret pilsner. Let og neutral i smagen. Efterlader en behagelig bitterhed. Lige som Sol over Sundet er denne god som fadøl.
Til maden: Sundbajeren er ren i smagen og har lidt bitterhed, hvilket gør den god til en krydret eller stærk ret. Den renser og neutraliserer smagsløgene og giver appetit til næste bid.

Køb her

Gentlemens Juice II 6,0%

I foråret bryggede nogle af Tåsinges friske drenge øllet Gentlemens Juice til mændenes fest 2020 på Tåsinge. Festen, brygdagen og øllet blev en succes. Brygdagen blev en anelse våd, så hvordan gutterne bryggede denne fremragende øl står hen i det uvisse. Gentlemens Juice II er et forsøg på at genskabe den.

Køb her

Brown Ale 5,8%

En øl med en lille smule farve fra de søde karamelmalte. Vores Brown Ale er blød og rund. Noter af lakrids og hasselnødder.
Til maden: Til tungere hovedretter kommer denne øl til sin ret. Fylden i måltidet spiller godt op imod fylden i øllet.

Køb her

Ambrosius 6,8%

Vi syntes ikke, at denne stout kunne hedde andet end Ambrosius. Vores bryggeri har til huse på Tåsinge og her står Ambrisius-egen. Det gigantiske egetræ er 400 år gammelt, måler 20 meter i højden og har en imponerende omkreds på lidt over 7 meter. Historien fortæller, at digteren Ambrosius Stub tilbragte mange timer med pen og papir under netop dette træ.

Køb her

Champagneflaske-serien

I denne serie finder du de mere eksperimenterende øl, hvor Bo prøver nye ideer af. Hver bryg er unik, da den kun bliver produceret én gang og desuden i stærkt begrænset omfang. Øllet tappes på flotte 0,75 cl. champagneflasker, som gør sig godt som gave eller til deling i godt selskab. 

Holms Jul 5,6%

Abbey Ale brygget på kærlighed, ærlighed og smagt til med Holms julekrydderier.
Kokken og bryggeren kan begge godt lide en veldrejet Abbey Ale. Bryggeren har lavet øllet, mens kokken har eksperimenteret med krydderierne i denne skønne mørke juleøl. Glædelig jul!

Køb her