Andensortering 6,7%

Katinka Band IPA. En modernet IPA med både bitterhed og tropiske noter fra de amerikanske humler. “Jeg låner de ledige nætter. Gemmer kyssene bag dit gardin. Jeg har det fint med dine rester. Så længe din andensortering er min”
– Katinka

Sol Over Sundet 4,9%

En lys overgæret øl med hvedemalt og frisk hyldeblomst. Meget frisk øl med høj ”drinkability” og lav bitterhed. Super god som fadøl eller fra flaske i solen.
Til maden: Egner sig særlig godt som velkomstøl eller til forretten.

Det gode menneske (øko) 5,6%

Blød og fyldig øl af stilarten Blonde. Gylden i farven og med lækre frugtige noter fra gæren. Øllet er lavet i samarbejde med Baggårdsteatret ifm. forestillingen Jagten på det gode menneske., hvor sangerinde Katinka Bjerregaard sang og skrev teksterne til stykket samt havde hovedrolle i teaterstykket
Til maden: God til milde og ikke alt for krydrede retter.

Skarø 5,0%

Frisk og let drikkelig Pale Ale med noter af citrusfrugter.
Ikke så bitter som en IPA. Humlet med den amerikanske Citra humle.

Øllet er en hyldest til den skønne ø i det sydfynske øhav
Til maden: God til forretter, sushi eller lyst kød. Mere duft og mere citrussmag end Sundbajeren.

Gentlemens Juice II 6,0%

En kold januar dag i 2020 bryggede nogle af Tåsinges friske drenge øllet Gentlemens Juice til mændenes fest på Tåsinge. Festen, brygdagen og øllet blev en succes. Brygdagen blev en anelse våd, så hvordan gutterne bryggede denne fremragende øl står hen i det uvisse. Gentlemens Juice II er et forsøg på at genskabe den.

Øllet er af typen New England IPA. Lækker velhumlet, næsten juiceagtig form for IPA. Den særlige gæringsprofil samt tørhumleteknikken sørger en eksplosion af frisk humle smag og aroma i denne uklare øl. Humlerne er de lækre amerikanske typer, Idaho7, Citra og Eldorado.

Til maden: God til forretter, sushi eller lyst kød

Sundbajeren 4,6%

En klassisk lys, undergæret og Tjekkisk inspireret pilsner. Let og neutral i smagen. Efterlader en behagelig bitterhed. Lige som Sol over Sundet er denne god som fadøl.
Til maden: Sundbajeren er ren i smagen og har lidt bitterhed, hvilket gør den god til en krydret eller stærk ret. Den renser og neutraliserer smagsløgene og giver appetit til næste bid.

Ambrosius 6,8%

Vi syntes ikke, at denne stout kunne hedde andet end Ambrosius. Denne mørke øl er lagret på egetræ og vores bryggeri har til huse på Tåsinge og her står Ambrosius-egen. Det gigantiske egetræ er 400 år gammelt, måler 20 meter i højden og har en imponerende omkreds på lidt over 7 meter. Historien fortæller, at digteren Ambrosius Stub tilbragte mange timer med pen og papir under netop dette træ.

Til maden: Særdeles god til desserter som fx chokoladekage, lækre oste eller isdesserter.

Brown Ale 5,8%

En øl med en lille smule farve fra de søde karamelmalte. Vores Brown Ale er blød og rund. Noter af lakrids og hasselnødder.
Til maden: Til tungere hovedretter kommer denne øl til sin ret. Fylden i måltidet spiller godt op imod fylden i øllet.

Hvid 0,5%

Hvid er vores alkoholfrie øl. Vi har brygget den som en pale ale og derfor er den rigtig frisk og sprød. Der er anvendt en gær, som næsten ikke producerer alkohol.